Thursday, May 10, 2012

segment : serious follow back

aku telah ditag!
oleh -->  mimi untuk join segment ni..

ok about this segment? ape yg menariknye?
ok sila lihat tajuk, nampak? mestilah nampak kan =)
ok segment ni merupakan salah satu cara untuk menambah follower korang,
tak susah pun untuk join segmen ni,
juz buat satu entry pasal segment ni, dan kalau durian korang nak runtuh korang dapat la hadiah kan.
aku bukan menanam tebu di tepi bibir, sebab aku bukan petani, NGAHAHA..
sila tekan banner untuk maklumat lanjut ok,
ikhlaskan diri korang untuk join segment, bukan kerana hadiah semata-mata ok?


folow aq supaya aku boleh folow korang balik.
komen kat bawah tau.

tuan segment : adakah segment ni membebankan?
aku: oh, tidak semata-mata sehidung-hidung

terima kasih.

37 comments:

  1. salam singgah disini. sila letak button follow . maksud saya follower box ok :D

    ReplyDelete
  2. eh dekat page tu da ade =) ok lah saye letak, thnx

    ReplyDelete
  3. salam #85# , done follow sini ^^ follow saya balik yeee :D


    http://akubencihitam.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  4. Salam , dri segmen yg sama . Serius Follow Back :)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  5. hoit2 . salam kenai dar segmen yg same .
    done serious follow u dear .

    http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan..icumm dari segmen yg sama...serius dah follow sini..serius follow icumm balik ye dkt sini.. ^^

    http://icumm-icum.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  7. Salam singgah dari segmen yg sama..Sudah follow cnie..Follow me back..salam perkenalan..=)

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  8. follow sini ;P

    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  9. Daripada segment yang sama..serious done Follow blog anda :)

    http://www.epilogmizsayuri.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  10. dah follow sini..dtg dri segmen yg same

    ReplyDelete
  11. hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
    http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  12. follow here.follow me back please ? *ayat copypaste je* :>
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yang sama , folow blog ini . jom folow back :)

    http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  14. umi dari sgmen yg sama..visit n follow here ..

    http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    singgah and follow here:)

    hint the onehundred here:)

    ReplyDelete
  17. salam..singgah bw sini..dri segmen same..serius dah follow..hikhik..jom2 singgah sini pulak http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html maseh(^_^)

    ReplyDelete
  18. Salam kenalan .
    Done follow u , from the same segment .. =)

    http://lovoiustory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  19. as-salam..
    datang dari segment yang sama. follow sini ye?

    http://lovestory313.blogspot.com
    @
    http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


    syieda,

    ReplyDelete
  20. Kompom serius!!
    dah follow dah blog ne..
    meh ke blog miss z pula...

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    dah join segmen miss z tak?
    kalau belum meh join

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  21. Datang dari segmen sama^^
    Wanieys follow sini >.<
    Awak serious follow back keyh =.=
    Salam perkenalan^^

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  22. dr segmen sama...da follow cni..-105-
    follow back & komen my entry like dis k :)
    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  23. satu lagi, jgn lupa tingglkn link awk dlm komen tu nnt :)

    ReplyDelete
  24. Assalammualaikum
    singgah sini(^_~)
    cik iena nk invite join 1st giveaway cik iena
    jom terjah blog cik iena
    http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html
    tHanKs..

    ReplyDelete
  25. no #123

    done follow

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  27. slm.. singgah dari segmen yg sama..serious follow...awk serious follow back??

    http://norumara.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  28. done follow sini :)

    http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    kalau da follow, tenkiu :)
    kalau belum, jemput follow back :)

    ReplyDelete
  29. singgah dari segment yang sama. serious follow back. kindly write at my entry segment as attached. seriesly done follow here. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  30. Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  31. done follow here

    http://www.aynoranur.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  32. kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

    komen yang dikira adalah
    Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
    (Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
    anda)
    ataupun ada ayat follow blog ini.

    Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

    last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
    :D saya sedang mencari peserta sporting ni :D

    ReplyDelete