Monday, May 7, 2012

jom join : contest ke-2 hazwan hairy

jom join contest ni, mane la tau boleh mng kan?
tak cube tak tahu.


syarat entry ni senang je.
boleh tekan SINI

saya suka baca buku kerana boleh menambah informasi dan
memberi pengetahuan yang baru serta 
membaca merupakan salah satu cara menuntut ilmu
di mana menuntut ilmu adalah satu perkara yang wajib =)

9 comments:

  1. terima kasih awak sbab sudi join contest ni...link anda akn dipublish 14/5/2012...Segala info akan diupdate melalui FACEBOOK LIKE...klo nak like xpe xnak xpe...slogan akn dinilai oleh penaja...tq again :-)

    ReplyDelete
  2. cik eyla singgah sini
    dr segmen yg sama
    gud luck dear

    http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  3. singgah kat sini

    dari contest yang sama . good luck :D


    dah follow blog ni . harap dapat hit back oo :D

    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  4. best of luck..sy pun join gak..hee(^_^)

    Dari pemilik blog:
    Gadis pecinta pink
    http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini jap..
    dr segmen yang sma..
    ^o^

    ReplyDelete
  6. nak ucap tahniah sebab slogan awak listed t0p 25..gud luck utk seterusnya.

    ReplyDelete
  7. Dr segmen yg sama...
    Tahniah sbb tersenarai TOp 25.. =)

    ReplyDelete